Jura

Landbrugsret


I Juridisk afdeling har vi igennem mange år rådgivet og behandlet sager for landmænd. Rådgivning inden for landbrugets retsforhold har over årene udviklet sig til at være en temmelig omfattende disciplin, der forudsætter et indgående kendskab til landbrugets særlige forhold. Der har vi den særlige fordel i vores juridiske arbejde med sagerne, at vi trækker på specialistviden fra husets øvrige afdelinger, hvilket sikrer os, at vi til enhver tid bruger den nyeste viden og er helt opdateret på nye regler. På den måde kommer vi ofte et godt skridt foran.

Indenfor landbrugsret rådgiver vi om blandt andet Landbrugslovens bestemmelser, vi håndterer klager og ansøgninger til offentlige instanser, afklarer dispensationsmuligheder, rådgiver om vej- og servitutrettigheder, om overdragelse af støtterettigheder, om forpagtningsforhold, om vandløbs- og miljøpåbud, om planlovgivning, om ekspropriation, om insolvens- og panteret og meget mere.

Vi bruger vores indgående specialistviden indenfor landbrugsretten til at arbejde aktivt for landmændenes interesser. Det kan være på enkeltsager, eller på fællessager, som omfatter flere landmænd eller et helt område på Djursland.

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Kitte Borup

Kitte Borup
Chef for Jura

8791 2047
4049 8791
kib@juridiskafdeling.dk

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev