Planteavl

Så blomster - spred glæde

Tekst til siden ”Blomsterstriber” på hjemmesiden

Vi har et tilbud til dig, som gerne vil bidrage til landbrugets omdømme ved at sætte flere farver på dine marker og dermed glæde både insekter, dyr og mennesker i dit område.

Vi tilbyder etablering af blomsterstriber på dine marker.

Vælg mellem:

1-årig blanding (konventionel): Striberne er 3 meter brede og består af 2 meter blomster-blanding + 1 meter honningurt. Blomsterblandingen er tilsat lidt dværgsolsikker.

Flerårig blanding/øko-blanding: Striberne er 3 meter brede og består af samme blanding i hele bredden. Ønskes der en flerårig blanding / 2-årig blanding, som er mere bivenlig, skal du vælge den økologiske blanding. Her skal du dog kun forvente den farverige blomstring det første år. Andet år vil den primært være rig på kløver.

Jorden skal være pløjet eller harvet og gerne være klar til såning den 1. maj 2022. Såarbejdet bliver udført med rotorsåsæt.

Priser (ekskl. moms):
Pris pr. 100 m (inkl. frø og såning):                800 kr./900 kr. konv./øko
Tillægspris pr. begyndt 100 m:                       200 kr./250 kr. konv./øko.
Intern flytning på ejendommen over 2 km:  200 kr.

Er du ikke aktiv medlem af landboforeningen, opkræves et engangsbeløb på 500 kr.
Prisark med informationerne om frøblandingerne kan downloades HER.

Ønsker du at drøfte mulighederne, er du velkommen til at kontakte Kjeld Andreasen, eller du kan tilmelde dig blomsterstriber via nedenstående formular.

Blomsterstriber

Marknr. og evt. kommentarer om placering
Afkryds nedenfor

Kjeld Andreasen