Planteavl

Så blomster - spred glæde

Vi har et tilbud til dig, som gerne vil bidrage til landbrugets omdømme ved at sætte flere farver på dine marker og dermed glæde både insekter, dyr og mennesker i dit område.

Vi tilbyder etablering af blomsterstriber på dine marker. Du kan vælge mellem en konventionel eller en økologisk blanding. Striberne bliver sået i 3 meters bredde. (2 m blomsterblanding + 1 meter honningurt).

Jorden skal være pløjet eller harvet og gerne være klar til såning den 1. maj 2020. Såarbejdet bliver udført med rotorsåsæt.

Priser (ekskl. moms):
Pris pr. 100 m (inkl. frø og såning):                800 kr./900 kr. konv./øko
Tillægspris pr. begyndt 100 m:                       200 kr./250 kr. konv./øko.
Intern flytning på ejendommen over 2 km:  200 kr.

Er du ikke aktiv medlem af landboforeningen, opkræves et engangsbeløb på 500 kr.
Prisark med informationerne om frøblandingerne kan downloades HER.

Ønsker du at drøfte mulighederne, er du velkommen til at kontakte Kjeld Andreasen.

Kjeld Andreasen

Planteavlsassistent