Temamøde: Få hjælp til din nye forretningsidé

Udgivet d. 15-01-2024 | Sabrina Brohus

Nu er der inspiration at hente for både fuldtids- og deltidslandbrug på Djursland, som ønsker hjælp og sparring til en ny forretningsidé, når Deltidsudvalget i Djursland Landboforening inviterer til en spændende temaaften sammen med Erhvervshus Midtjylland.

 

Erhvershus Midtjylland og Djursland Landboforening indgik i slutningen af 2023 en aftale om et nyt samarbejde, som skal hjælpe landbrugets nye erhvervsfremmende idéer godt på vej ved at tilbyde gratis vejledning.

Nu har Deltidsudvalget i Djursland Landboforening arrangeret en spændende temaaften for dig, som måske går rundt med en forretningsidé i tankerne eller måske allerede er gået i gang, men mangler sparring i processen.

Arrangementet finder sted på landbocenteret i Følle, Føllevej 5, 8410 Rønde den 29. februar fra kl. 19.00-22.00.

Aftenen indledes med oplæg fra Niels Nørskov fra Erhvervshus Midtjylland, som fortæller, hvad han kan tilbyde af vejledning og assistance. Niels Nørskov har et stort kendskab til Djursland, er oprindeligt uddannet agronom og har arbejdet som markedschef hos Seges. Derudover har han drevet egen virksomhed og er en erfaren projektleder fra både nationale- og EU-projekter.

Bagefter kan du lytte til Phillip Schmidt, Schmidts Jordbær, og Simon Hedegaard, Hedegårdens vinavl, som blandt andet deler ud af deres erfaringer med at starte virksomheden op, strategi og prioriteringer i processen.

Mødet er gratis for alle. Tilmelding senest den 27. februar på tlf. 8791 2000 eller elektronisk HER.

Seneste nyheder
Besøg fra Europa-Parlamentet Læs mere
Urimeligt at skulle tilpasse sig med så kort varse… Læs mere
Landboforeningen inviterer til bedriftsbesøg hos S… Læs mere
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev