Imponerende stort antal gæster på årets høstmarked i Grenaa

Udgivet d. 09-10-2023 | Sabrina Brohus

Djursland Landboforening, LandboUngdom og Handel Grenaa bød i lørdags velkommen til Djurslands største høstmarked, hvor landbruget i den grad kom til byen, og der var aktiviteter for hele familien. Høstmarkedet blev i ugerne op til markedet markedsført massivt, og det kombineret med det gode vejr gjorde, at der i år var et rekordstort antal købelystne gæster.

”Der er altid god stemning til høstmerkedet i Grenaa, men i år var der ekstra mange gæster, og man kunne virkelig mærke, at folk også kommer for at snakke og hygge sig. Vi havde besøg af mange turister fra blandt andet Sjælland, som var virkelig imponeret over både landbrugsmaskiner og de mange dyr – det var sjovt at opleve”, fortæller Tina Maaberg, projektkoordinator i Djursland Landboforening.

Landboforeningen arbejder hvert eneste år på, at landbruget bliver så bredt som muligt repræsenteret på høstmarkedet, og at der eksempelvis er et stort udvalg af lokalt producerede fødevarer til salg.

”I år blev der før første gang solgt honning, æblemost og syltede grøntsager, og det var virkelig noget, som gæsterne var vilde med. Vi er ret heldige med, at vi har så mange medlemmer, som ønsker at støtte op om dette arrangement. Det gør bare, at dagen bliver helstøbt”.

Seneste nyheder
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere
Besøg fra Europa-Parlamentet Læs mere
Urimeligt at skulle tilpasse sig med så kort varse… Læs mere
Landboforeningen inviterer til bedriftsbesøg hos S… Læs mere
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev