Djurslandgården har fået endnu et medlem

Udgivet d. 13-06-2024 | Sabrina Brohus

Djurslandsgårdens nye folder er i disse dage på vej ud til udvalgte steder på Djursland. I år har turister og ferieramte familier mulighed for at besøge hele fire gårde.

Der er godt nyt for turister og snarligt ferieramte familier på Djursland. Djurslandgårdens nyeste folder ligger klar, og i år er der hele fire fantastiske gårde, som åbner op for et nærværende gårdbesøg for hele familien. I årets folder finder vi et helt nyt medlem af Djurslandgården. Richard og Camilla Olesen – samt deres tre børn og en hund – overtog tidligere på året en bedrift på Ny Lufthavnsvej 29 i nær Tirstrup, Ebeltoft. Familien vil rigtig gerne vise deres helt nye tilværelse og gård frem for interesserede, fordi de mener, det er vigtigt at give alle en mulighed for at komme ud og se, hvordan mælken bliver produceret. Rønnebjerggaard, som bedriften hedder, har 130 årskøer, ca. 100 ungdyr og driver ca. 90 hektar jord, som hovedsageligt er til foder til dyrene. Noget lidt særligt på denne gård er, at der i staldene er Røde køer – dem ser man ikke så tit, og de bliver alle malket af malkerobotter. Der er naturligvis også rig mulighed for at snakke med de små kalve på dette besøg.

De fire gårde, som er med i Djurslandgården, er delt op i to kategorier – én rundvisningsgård og tre besøgsgårde. Besøgsgårdene er for familier med børn i alle aldre, og her tilbydes børneaktiviteter efter en fælles rundvisning. På rundvisningsgården er der guidet rundtur, og disse besøg henvender sig til familier med lidt større børn, som har mod på at lytte og lære.

Find den dag, der passer jer

Djurslandgårdens folder bliver i disse dage sendt ud til udvalgte steder på Djursland, men den kan også hentes som pdf på www.landboforening.dk/djurslandgaarden eller HER. I folderen er en trykt kalender, hvor I kan finde den gård og dato, som passer jer bedst. Alle datoer kan også findes på www.landboforening.dk/arrangementer

Når man besøger en Djurslandgård, vil familien vise rundt og fortælle om deres dagligdag. Her kommer man helt tæt på landmanden, og der er rig mulighed for at få stillet alle sine spørgsmål. Alle rundvisningerne foregår på dansk.

Et gårdbesøg koster 50 kr. pr. person, men børn under 12 år er gratis. I skal senest dagen i forvejen kl. 21.00 ringe til gården – og husk at tage småpenge med til entré – der er også mulighed for mobilepay.

 

.

Seneste nyheder
Kom på bedriftsbesøg hos deltidslandmand Lars Kjær… Læs mere
Love og regler for traktorer og landbrugsmaskiner Læs mere
På Djursland er der stor interesse for lavbundspro… Læs mere
Nye regler for registrering af brugere af køretøje… Læs mere
Tips, tricks og inspiration til dig der bruger Int… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev