Tyvstart på Formel 1 sæsonen 2024

Udgivet d. 04-12-2023 | Sabrina Brohus

I samarbejde med MCH tilbyder Landbrug & Fødevarer alle medlemmer mulighed for en fantastisk oplevelse i MCH Herning Kongrescenter til nedsat pris.

I Formel 1 handler det om at komme rettidigt ud af startblokken. Det kan du som Formel 1-fan nu også komme, for 28. februar 2024 vil Formel 1-kommentatorene John Nielsen og Jens Hansen fra TV3 Sport klargøre publikum til den forestående sæson med foredraget ’Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2024’ i MCH Herning Kongrescenter.
Normalt sidder de bag mikrofonen, men denne aften træder de to kommentatorer frem på scenen, og de glæder sig til at møde alle Formel 1-fans. Der bliver fuld fart over feltet, når de meget vidende kommentatorer giver dig og dine venner en unik, underholdende og nørdet opvarmning til sæsonen. De deler ud af dramaer, detaljer, anekdoter, viden og holdninger, og publikum kan stille spørgsmål og få svar fra de omvandrende Formel 1-orakler.
Som aktivt medlem af L&F har du lige nu mulighed for at købe billetter til showet til nedsat pris. Hvis du ikke allerede har fået en mail med et aktivt link til billetkøb, så kan du få det ved henvendelse til landboforeningens sekretariat.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Anja Tvorup

Anja Tvorup
Direktionssekretær

8791 2015
6129 5594
at@landboforening.dk
Seneste nyheder
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere
Vild med maskiner? Kom til bedriftsbesøg hos Kni M… Læs mere
Stemningsbilleder fra weekendens markedsdag Læs mere
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev