Tak for din store indsats Bente. Vi ønsker dig mange gode år som pensionist

Udgivet d. 30-10-2023 | Sabrina Brohus

Medlemmer, landmandskunder og kollegaer var fredag formiddag samlet på landbocenteret i Følle for at sende Bente Empacher godt på pension efter 23 år i regi af landboforeningen.

Bente startede i 1974 som elev hos Mogens Bager i Grenaa. Det var det firma, som senere blev til revision Øst og KPMG. Efter elevtid blev hun ansat hos Borup Andersen ligeledes i Grenaa, hvor hun var i 20 år frem til 1996. Fra 1996 til 2000 var Bente ansat hos revisor Knud Bager i Voldby, men så manglede landboforeningen en assistent, og Bente startede på landboforeningens kontor i Grenaa den 1. juli 2000.

” Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Dit arbejde er af en meget høj kvalitet, og du er ekstremt pligtopfyldende i forhold til de aftaler, der laves. I det hele taget er du et meget ordentligt menneske – med en udpræget retfærdighedssans, men også med en pragmatisk tilgang til problemløsningen”, lød det blandt andet i Henrik Larsens afskedstale.

Kære Bente, alle i landboforeningen ønsker dig alt det bedste i din nye pensionisttilværelse. Tusind tak for din indsats her i landboforeningen.

.

Seneste nyheder
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere
Vild med maskiner? Kom til bedriftsbesøg hos Kni M… Læs mere
Stemningsbilleder fra weekendens markedsdag Læs mere
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev