Se med, når entreprenør og en landinspektør fortæller om deres erfaring med etablering af minivådområder

Udgivet d. 26-10-2023 | Sabrina Brohus

Sidste frist for at ansøge om minivådområder i år er den 3. november. Hvis du stadig går og overvejer et minivådområde, kan du med fordel se de to nye videoer, som Seges Innovation netop har produceret, hvor en entreprenør og en landinspektør fortæller om deres erfaring med etablering af minivådområder og det gode samarbejde omkring processen.

Du kan få gratis hjælp til at søge om tilskud til etablering af et minivådområde hos udtagningskonsulenterne (tidligere oplandskonsulenter). Hvis du ikke allerede er i kontakt med en udtagningskonsulent, er det en god idé at kontakte en allerede nu. 

Du kan finde en udtagningskonsulent på oplandskonsulenterne.dk.

Stolt entreprenør glæder sig over minivådområder

Hos Entreprenørgården Syd anlægger de minivådområder med stolthed.

I denne video kan du høre medejer Anders Thomsen fortælle, hvad det kræver at anlægge et minivådområde, og hvordan de samarbejder med både udtagningskonsulenter og landinspektører, så de er sikre på at ramme rigtigt hver eneste gang.

Se videoen HER.

Landinspektøren glæder sig over godt samarbejde om minivådområder

Landinspektøren Hans Bertelsen fra GeoPartner glæder sig over det gode samarbejde han har med både udtagningskonsulenter og entreprenører.

Som landinspektør sikrer man, at det projekt, der afleveres til Landbrugsstyrelsen, lever op til kravene. En opgave som kun er blevet lettere med tiden, da teknikken og samarbejdet er blevet markant bedre, siden man startede med at anlægge minivådområder.

Se videoen HER. 

Seneste nyheder
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere
Vild med maskiner? Kom til bedriftsbesøg hos Kni M… Læs mere
Stemningsbilleder fra weekendens markedsdag Læs mere
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev