Landboforeningen fik en plads i årets juleby

Udgivet d. 23-11-2023 | Sabrina Brohus

Der er i år blevet skruet ekstra op for julehyggen på Torvet i Grenaa mellem Arresten og Djurslands Bank. Handel Grenaa og GAMF har opstillet små hyggelige julehytter med boder, hvor der kan købes gløgg, æbleskiver, gran/juletræer og alle mulige andre sjove og lækre julegodter.

I weekenden var der før første gang julemarked. Boderne åbnede og der var juletræstænding. Det var dog ikke kun julemanden og drillenisserne, som man kunne møde på Torvet. Djursland Landboforening var selvfølgelig repræsenteret på pladsen med aktiviteter og en god snak om landbruget og ikke mindst, hvor flæskestegen i virkeligheden sidder på grisen.

”Det er første gang, at landboforeningen er med på julemarked i Grenaa. Vi har i forvejen et godt samarbejde med Grenaa Handel, og vi vil da rigtig gerne bakke op om dette nye hyggelige tiltag. Vi havde en super hyggelig og travl dag”, fortæller Tina Drejer Maaberg, projektkoordinator, Djursland Landboforening.

Hos landboforeningens stand kunne man presse en minihalmballe, som altid er en stor succes, og så kunne man deltage i en konkurrence, hvor man kunne lære meget mere om grisen. Den konkurrence stod Thomas Olesen, formand for Svineproduktionsudvalget i Djursland Landboforening, for.

Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev