Kom i julestemning i Tivoli i København

Udgivet d. 21-11-2023 | Sabrina Brohus

I samarbejde med Tivoli tilbyder Landbrug & Fødevarer alle aktive medlemmer og medarbejdere af Landbrug & Fødevarer at komme i ekstra god julestemning mellem den 20. november og den 10. december 2023. Spar 15% på entrébilletter, årskort og turpas med koden, som du har fået på mail fra landboforeningen.

Julen er et magisk eventyr i Tivoli – juletræerne skinner i smukke farver, funklende lys lyser op i den mørke tid, boderne bugner med julegodter, og Tivoli Garden fylder Haven med dejlige toner. Alle Tivolis forlystelser kører under Jul i Tivoli, ligesom gæsterne kan få stillet sulten i forlystelsesparkens restauranter.

Der er rift om bordene hos den populære michelinrestaurant Knystaforsen. Derfor skal du skynde dig, hvis du vil med, når stjernekokkene dækker op til fine dining i Det Japanske Tårn fra 18. november til 31. december. Køkkenchefen Nicolai Tram har håndplukket det bedste fra den svenske natur, så du kan glæde dig til alt fra vildt til grønne overraskelser fra skoven og det bedste fra havet. Alt sammen perfekt matchet med regionale vine og hjemmelavede drikkevarer.
 
En eksklusiv chance for at opleve restaurantens sublime køkken - uden at betale den fulde michelinpris.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Anja Tvorup

Anja Tvorup
Direktionssekretær

8791 2015
6129 5594
at@landboforening.dk
Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev