InterCount: Flere forbedringer i indtægter, udgifter og bogføring

Udgivet d. 22-09-2023 | Sabrina Brohus

InterCount har endnu engang lanceret en række forbedringer. Helt generelt er der blevet foretaget flere mindre korrektioner i brugergrænsefladen, og i denne artikel kan du læse om de vigtigste ændringer.

For nye InterCount-kunder, der tidligere har brugt Summax, tilføjes en ny dialog under ’profilopsætning’. Her kan man nu specificere en skæringsdato til brug for "oprydning" af gamle PDF-dokumenter, der allerede er behandlet i Summax. InterCount-teamet i Djursland Landboforening anbefaler, at man kontakter sin regnskabsassistent, for at få en drøftelse om, hvilken skæringsdato der er mest hensigtsmæssig for dig/jer.

Digitalt Arkiv – Indtægter:
Når man opretter en kopi af en kladde, vil den nu automatisk have dagens dato som fakturadato. Først ved opdatering af fakturaen vil "Betales senest" blive ændret. Yderligere er det nu også muligt ved oprettelse af en faktura at indtaste varenummer direkte. Dette eliminerer behovet for ekstra klik ved at åbne en dropdown-menu for at vælge et varenummer.

Køb, Betal og Salg – Udgifter:
Der er blevet rettet et problem vedrørende kontoudtog fra BEC-kunder. Nogle brugere har oplevet udfordringer med afstemning i kasseregistrering i forhold til kontoudtog siden marts. Slutdato blev fejlagtigt aflæst, men dette er nu blevet rettet for en mere præcis afstemning i kasseregistreringen.
Bogføring – Control Basis:
Der er implementeret en ny funktion til håndtering af informationer til Kvantum2, såsom vægt fra slagteriafregninger eller I/S-posteringer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Pernille Holmberg Madsen, økonomiassistent, Djursland Landboforening, på tlf: 2342 4177 eller mail:  phm@landboforening.dk eller Liselotte økonomiassistent, Djursland Landboforening, på tlf: 2335 6225 eller mail: lom@landboforening.dk

Seneste nyheder
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere
Vild med maskiner? Kom til bedriftsbesøg hos Kni M… Læs mere
Stemningsbilleder fra weekendens markedsdag Læs mere
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev