Fordele ved brug af E-faktura i InterCount

Udgivet d. 25-01-2024 | Sabrina Brohus

E-faktura betyder elektronisk faktura og er en ofte brugt forkortelse for en faktura, der sendes digitalt. E-fakturaer fungerer sådan, at din faktura sendes eller modtages digitalt. Det sker via et EAN-nummer, P-nummer eller CVR-nummer. Nummeret fungerer som en unik, elektronisk postkasse.

Med elektronisk fakturering er du også bedre sikret imod fakturasvindel. E-fakturaer sendes nemlig som krypteret data, som aflæses af dit regnskabsprogram. I modsætning til PDF-filer, som ikke sendes krypteret.

Samtidig kræver det mindre manuelt arbejde at modtage e-fakturaer, end at modtage en faktura i en e-mail eller som brevpost. E-fakturaer lander direkte i dit regnskabsprogram, hvor de nemt kan behandles. E-fakturaer sendes nemlig i et format, som regnskabsprogrammet allerede kender og nemt kan håndtere. Elektronisk fakturahåndtering sparer dig dermed tid og manuelt tastearbejde.

Reduceret Behandlingstid: Behandlingstiden, med en gennemsnitlig varighed på 8 timer, starter umiddelbart efter, at leverandøren har sendt mailen direkte til InterCount. Dette eliminerer den ekstra forsinkelse, der normalt opstår, når kunden skal videresende bilaget internt til InterCount. Resultatet er en mere effektiv og hurtig håndtering af bilag.

Ensartet bilagsmodtagelse: Ved brug af e-fakturaer, modtages alle bilag ensartet i InterCount. Dette skaber orden og ensartethed i dokumenthåndteringen, hvilket gør det lettere at administrere og spore bilagene.

Eliminering af dobbeltarbejde: Ved at sikre, at alle bilag indgår direkte i InterCount fra leverandører, reduceres risikoen for spildtid ved at behandle bilag mere end én gang. Dette, ikke kun optimerer processen, men minimerer også fejl og forbedrer nøjagtigheden af bilaget.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din regnskabsassistent i Djursland Landboforening.

Seneste nyheder
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Vild med maskiner? Kom til bedriftsbesøg hos Kni M… Læs mere
Stemningsbilleder fra weekendens markedsdag Læs mere
Har du fået styr på den nye bogføringslov? Læs mere
Besøg fra Europa-Parlamentet Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev