Byggeri & Teknik ansætter ny direktør

Udgivet d. 10-11-2023 | Af Sabrina Brohus

Direktørstolen hos Byggeri & Teknik i Herning, står kun ledig i en måned. Afløseren for Flemming Hedegaard er nemlig allerede fundet, og han tiltræder den 1. december og hedder Charles Damholt.

Der er tale om en ”gammel kending” i branchen, når den nye direktør for Byggeri & Teknik tiltræder d. 1. december. Valget er faldet på den 49-årige Charles Damholt fra Herning.

- Vi er utrolig glade for at få Charles med på holdet som direktør. Det har været et godt ansættelsesforløb, hvor der har været mange kvalificerede ansøgere, men med Charles´ indgående branchekendskab og lokale forankring var valget alligevel oplagt, siger Henning Christensen, der er bestyrelsesformand hos Byggeri & Teknik og fortsætter:

- Han bringer stor indsigt i byggebranchen med sig, og har et stærkt kundefokus. Jeg er sikker på, han er en stor gevinst for vores fortsatte arbejde med at styrke Byggeri & Tekniks strategi, kultur og ledelse.
Charles kommer fra en stilling som Salgschef hos JD-Byg, og han har tidligere været ansat som afdelingsleder hos Skibbild Enterprise. Charles udtaler:

- Jeg glæder mig til at blive en del af en kompetent og stærk organisation, der historisk har leveret solide resultater både på bundlinjen og ude hos kunderne. Der ligger en rigtig spændende opgave i at udvikle virksomheden i samarbejde med hele teamet, og det ser jeg frem til.

Privat er Charles gift med Laila og sammen bor de i hus midt i Herning. Han har tidligere været aktiv i kultur, sport, miljø- og erhvervspolitik.

Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev