Økonomi

Skatte- og pensionsstrategi


Selvom der måske er lang tid til pensionisttilværelsen, kan der være mange årsager til alligevel at gøre sig nogle overvejelser om fremtiden. Dette for at have flest valgmuligheder ved pensionsalderens indtræden. Nu har du mulighed for at få overblik over dine skattedispositioner, sammenholdt med dine pensioner og formue, på en let måde.

Pensionsoverblik er et rådgivningskoncept og et værktøj, der anvendes til at give et overblik over det samlede formueforhold i både skattemæssig henseende og de pensionsmidler, der hensigtsmæssigt kan opspares over tid. Dermed giver det en mulighed for at optimere ind- og udbetalinger af pensionsmidler på en skattemæssig optimal måde.

Rådgivningen kan tage højde for skatteforholdene i virksomheden, udskudte skatter såsom genvundne afskrivninger og ejendomsavance samt opsparet overskud i Virksomhedsordningen.

Vi er uvildige i vores rådgivning og har således ikke præference for placering af pensionsmidler i enten pengeinstitut eller pensionsselskab. Vi har indgående kendskab til opsparingsformer, og hvordan disse ændres over tid og kan rådgive om sociale ydelser og offentlige pensioner.

Kontakt os, hvis I ønsker et overblik over Jeres pensionsmidler og rådgivning vedrørende optimering af disse.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Frank Rasmussen

Frank Rasmussen
Økonomikonsulent

8791 2081
2083 0362
fr@landboforening.dk

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev