Driftsøkonomi

Strategi

Strategisk arbejde er som ofte forbundet med mange overvejelser. I forbindelse med strategiarbejdet anvendes der som ofte en eller flere modeller samt en række værktøjer, som skal være med til at forme/definere din strategi. Målet er at skabe værditilvækst i din virksomhed.

Gennem dit strategiarbejde, handlekraft og målbare handlingsplaner kan du og din bedrift sikre, at der skabes markante resultater, som kan måles såvel økonomisk som produktionsmæssigt, både på kort, mellem og lang sigt.

Carsten Sørensen

Afdelingsleder Driftsøkonomi