Driftsøkonomi

Finansiering

Finansiering har i det seneste årti været præget af ”uoverskuelighed”. Der udvikles og skabes hele tiden nye låneformer, nye valutaer føres frem og ikke mindst markedsføres et stort antal finansielle værktøjer. Og alle ønsker den lavest mulige rente, men er risikoen også afdækket?

Vi har en solid basisviden omkring finansiering og finansielle produkter. Sammen med vores skattekonsulenter sikrer vi, at alle dine aspekter bliver afdækket. Vores daglige samarbejde med banker, sparekasser og kreditforeninger gør, at vi bliver respekteret i rollen som din uvildige rådgiver.

Carsten Sørensen

Afdelingsleder Driftsøkonomi