Aktuelt fyraftensmøde: Højaktuelle griseemner, stegt flæsk og stærke fagfolk i Følle

Udgivet d. 21-10-2025 | Sabrina Brohus

Influenza, dyrevelfærd og svovlbrinte i stalden – samt Danish Crowns strategiske retning – er på programmet, når Griseproduktionsudvalget i Djursland Landboforening inviterer til årets fyraftensmøde for griseproducenter og medarbejdere, som beskæftiger sig med produktion af grise, tirsdag den 4. november.

 

Griseproduktionsudvalget i Djursland Landboforening og LVK-dyrlægerne gentager succesen og inviterer til en aften, hvor faglighed, netværk og god mad går hånd i hånd. Fyraftensmødet finder sted tirsdag den 4. november kl. 17.00 i landboforeningens lokaler i Følle, og arrangementet er målrettet griseproducenter og deres medarbejdere.

Programmet indledes med en velkomst ved udvalgsformand Thomas Olesen, efterfulgt af en faglig opdatering direkte fra staldgangen. Her vil grisefagdyrlægerne Lars Haahr Andersen og Ida Friis Overgaard fra LVK sætte fokus på aktuelle udfordringer som influenza, so-dødelighed, PRRS på Djursland og velfærd i grisestaldene.

Klokken 18.10 byder udvalget på en klassiker: Stegt flæsk med persillesovs. Efter maden tager energi- og teknikrådgiver Kurt Skaarup Mortensen fra Spiras over og stiller skarpt på et alvorligt emne – hvordan undgår man svovlbrinteulykker i staldene? Aftenens sidste oplæg handler om fremtiden i dansk griseproduktion. Jonas Würtz Midtgård, bestyrelsesmedlem i Danish Crown, giver et indblik i slagterikoncernens strategiske udvikling på længere sigt.

Arrangementet rundes af kl. 20.30, og af hensyn til bespisning og kaffe er tilmelding nødvendig senest fredag den 31. oktober 2025 kl. 12.00. Det sker via telefon 8791 2000 eller HER.

Seneste nyheder
Webinar: Hold de ubudne gæster for døren – også di… Læs mere
Se med her, hvis du mangler en julegave til hele f… Læs mere
Ansøgningsrunde til klima-lavbunds-projekter og vå… Læs mere
Stor interesse for møde om grønne treparter – nyt … Læs mere
InterCount: Nye mapper i Arkiv Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev