Ny omfattende opdateringspakke til InterCount

Udgivet d. 27-02-2024 | Sabrina Brohus

I næste måned lanceres en omfattende opdateringspakke til InterCount, som er lavet på baggrund af feecback fra nuværende brugere af programmet.

Godkend og Betal med ET klik

I InterCount introduceres der en helt ny knap i godkendelsesprocessen, der gør det muligt for dig at godkende og betale med blot ét klik. Nu kan du også sende bilag direkte til betalingskurven, hvilket sparer dig et ekstra klik pr. bilag. Effektivitet og bekvemmelighed i højsædet!

Skræddersy dit eget bilagsflow

Med den kommende opdatering kan du nu designe et bilagsflow pr. blankettype. Vælg nøjagtigt, hvad du ønsker at godkende og se, og hvad der blot skal arkiveres i arkivet. Et tilpasset flow, der passer perfekt til din virksomhed.

Udenlandske Fakturaer

Nu har du mulighed for at designe et layout, der passer bedre til dine udenlandske kunders behov. Gør dine fakturaer mere tilgængelige og professionelle.

Smart tidslinje for hvert bilag

Følg hvert bilag trin for trin med vores nye smarte tidslinjefunktion. Hold styr på godkendelsesprocessen og status for hvert dokument med lethed.

Rykker og afregning – Effektivt og enkelt

InterCount introducerer en brugervenlig funktion, der gør det let at sende rykkere og foretage afregninger direkte fra InterCount. Gør din økonomiadministration endnu mere strømlinet og effektiv.

I Djursland Landboforening har vi to kontaktpersoner, som kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende InterCount. Det er Pernille Holmberg Madsen, økonomiassistent, Djursland Landboforening, tlf: 2342 4177 eller e-mail: phm@landboforening.dk og Liselotte Madsen, økonomiassistent, Djursland Landboforening, tlf: 2335 6225 eller e-mail: lom@landboforening.dk

Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev