Planteavl

Erfa-grupper

Planteavlsafdelingen har ialt 23 mark-erfa-grupper, som hver især mødes med en planteavlskonsulent ca. hver 14. dag hen over vækstsæsonen. Erfa-grupperne er typisk sammensat under hensyntagen til, både det geografiske område, men også udfra sammenlignelige produktionsgrene, så optimal sparring opnås.

Hver gruppe har som udgangspunkt én tilknyttet planteavlskonsulent, men besøg af en af landboforeningens andre planteavlskonsulenter kan aftales, så der også kommer andre "øjne på".

Kontakt os hvis du er interesseret i at være med i en erfa-gruppe, så vurderer vi hvor netop du og din bedrift kan passe ind, eller om der er basis for opstart af en ny erfa-gruppe.

Carsten Kløcher

Chef for Planteavl