Planteavl

Markforsøg

På oversigtskortet nedenfor over Djursland, kan man klikke sig ind på det enkelte forsøg. Her kommer man ind i Database for Markforsøg og kan få mere præcis information om, hvem der er forsøgsvært og hvor forsøgsarealet er placeret. Klikker man på det enkelte forsøg, kan man se, hvad pågældende forsøg omhandler. Der vil løbende blive placeret flere forsøg på kortet, og flere informationer på de enkelte forsøg.

Når forsøgsarealet besøges, bør der vises hensyn til både forsøgsarealet og forsøgsværtens mark ved at følge de anlagte stier.

Forsøg i 2017

Forsøgsberetninger