Land, miljø & erhverv

Vand

Vandløb, søer, vandplaner, grundvand, myndighedskontakt... vi har ekspertisen!

Miljøafdelingen har et særligt fokus på vand – både på det statslige niveau og på den kommunale administration og varetagelse af de vandforhold, der har indvirkning på landbruget eller lokalområdet.

Du kan læse mere om vores rådgivningskompetencer på undersiderne.

Oplandskonsulent Rikke Skyum er klar til at yde gratis rådgivning om etablering af minivådområder i udpegede områder, bl.a. på det vestlige Djursland. Der er 100 procent tilskud til etablering samt mulighed for kompensation for udtaget areal og til vedligehold. Læs mere HER

Rikke Skyum

Chef for Land, miljø & erhverv