Jura

Ejendomshandler

De fleste rådgivere kender til overdragelse af almindelig fast ejendom, men de færreste kender til overdragelse af landbrugsejendomme så indgående, som vi gør. Det gør vi, fordi vi arbejder med landbrugshandler hver dag, både med overdragelser af jord, bygningsparceller, mindre landbrug og store produktionsejendomme.

Det kræver indgående kendskab til udstykninger og arealoverførsler, til miljø – planteavl og planlovgivning, jura og praksis indenfor landbruget samt handler. Vores helt særlige styrke ligger i vores samarbejde med husets øvrige konsulenter indenfor driftsøkonomi, regnskab og skat, miljø og planteavl, så vi kommer hele vejen rundt. Mindre jordhandler får vi også gennemført hurtigt og effektivt.

Vi rådgiver også i andre typer ejendomshandler som parcelhuse, andelsboliger og ejerlejligheder, hvor vi gennemgår, godkender og berigtiger handlen.

Kontakt os for at høre mere

Kitte Borup

Chef for Jura