Jura

Vi arbejder med paragrafferne

Jura er til for at virke. Det er udgangspunktet for os i juridisk afdeling, hvor vi dagligt arbejder med alle landbrugets retsforhold. Vi gør det komplicerede enkelt og yder juridisk rådgivning om eksempelvis ejendomshandler, kontrakter, ekspropriationer, arv og familieret, forpagtninger, miljø- og støtteforhold og andet relevant for landmanden, virksomheden og familien.

Vi kan kunsten at holde styr på love og paragraffer, så det virker for landmanden. Vi har solid erfaring med landbrugets mange juridiske forhold. Vi arbejder tæt sammen med foreningens øvrige afdelinger, er opdaterede på de nyeste regler og muligheder – og så lægger vi vægt på tilgængelighed, hurtig ekspedition og en kompetent sagsbehandling med fokus på skarpe anbefalinger.

Tag kontakt til en af os og få sikker viden om dine juridiske forhold – og velkommen i juridisk afdeling.