Forening og politik

Profil

Djursland Landboforening har 566 aktive medlemmer, der betaler kontingent til bl.a. Landbrug & Fødevarer (opgørelse pr. 20. august 2017).

Landboforeningen ejer og driver rådgivningscentret i Følle, hvor 58 ansatte har udgangspunkt for deres arbejde for medlemmer og andre kunder. Djursland Landboforening er en privat virksomhed, hovedsageligt finansieret af salg af rådgivning og projektarbejde foruden medlemskontingent.

Fra centret bliver der ydet rådgivning og service til ca. 1700 kunder indenfor primært fagområderne regnskab og skat, driftsøkonomi, planteavl, natur og miljø, økologisk landbrug, erhvervs- og privatjura, ejendomshandel samt innovation.

Rådgivningscentret huser desuden it-virksomhederne Agro-It A/S og Promenta A/S foruden Djurs Revision, Borup Advokater A/S, Dansk Landbrugsformidling A/S og sekretariatet for foreningen Dansk Landboturisme samt sekretariatet for Landbrugsmessen Gl. Estrup.