Landboforeningen søger planteavlskonsulent med blik for det praktiske

Udgivet d. 20-02-2024 | Af Sabrina Brohus

 

Planteavlsafdelingen i Djursland Landboforening søger en planteavlskonsulent med en rigtig god praktisk forståelse for, hvad der sker i marken. Samtidig har du en særlig interesse for reduceret jordbehandling og præcisionslandbrug, som du også kommer til at rådgive i. Det er vigtigt for os, at du har interesse for arbejdet, og skulle du mangle lidt erfaring, så videreuddanner vi dig.

Du kommer til at fungere som planteavlskonsulent på dit rummelige kontor i Følle. Vi ser gerne, at du er ambitiøs og har lyst og mod på at lære nyt. Du er rigtig god til at kommunikere din viden ud – både til vores medlemmer – men også til dine kolleger på kontoret. Du trives naturligvis bag et skrivebord, men når vi rammer foråret, så skal det gerne rive lidt i dig for at komme ud i marken.

Her i Djursland Landboforening har vi et stærkt og velfunderet planteavlskontor, som du bliver en del af. Vi forestiller os, at du er uddannet jordbrugsteknolog eller lignende. Når du lige har set stedet lidt an, så gør det bestemt ikke noget, hvis du tør gå forrest med den nyeste viden indenfor planteavl.

Arbejdsområder:

  • Du bliver faglig planteavlsrådgiver for en gruppe dygtige landmænd. Din faglige indsigt skal bringe værdi til de aktuelle planteavlsmæssige udfordringer, som landmanden står i.
  • Du skal være med til at tilføre landbruget nyeste viden indenfor planteavl, så den kommer landmændene til gavn.

Hvem er vi?

Djursland Landboforening servicerer både fuldtids- og fritidslandmænd, andre selvstændige og private. Vi er eksperter i alt fra økonomi, it og jura til planteavl, miljø og natur.

Djursland Landboforening har ca. 55 medarbejdere i huset. Vi har et rigtigt godt arbejdsmiljø, en meget aktiv personaleforening og gode ordnede forhold, så som frokost, sundhedsforsikring og pension. Vi tilbyder et uformelt, stærkt fagligt arbejdsmiljø med plads til udvikling af den enkelte medarbejder.

Yderligere information/praktiske oplysninger:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Kløcher, chef for Planteavl på telefon 2835 0191 eller ck@landboforening.dk.

Ansøgning:

Bedes fremsendt til Djursland Landboforening, Føllevej 5, 8410 Rønde – på mail til ck@landboforening.dk, så den er os i hænde senest fredag den 8. marts 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10. Tiltrædelse onsdag den 1. maj 2024.

Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev