InterCount er blevet endnu mere effektiv

Udgivet d. 12-02-2024 | Sabrina Brohus

InterCount er klar med nye ændringer og forbedringer, som skal gøre oplevelsen af programmet langt mere intuitiv og effektiv.

De nyeste ændringer og forbedringer i InterCount gør det nu lettere at afgøre, om en akkordion/boks indeholder bilag eller ej. Farverne i sammentællingsboksen er blevet gjort forskellige. Hvis der er et bilag i en akkordion, vises farven som blå, og et tal angiver antallet af bilag. Hvis der ikke er noget bilag, vises farven som grå, og der står "0" i boksen. Farven er desuden blevet nedtonet. Selvom du stadig kan åbne akkordionen uden dataindhold, vil det nu være mere tydeligt.

Derudover er der blevet lavet ændringer i arkivet. Når et bilag flyttes fra en af de andre mapper til "Regnskabsbilagsmappen," udfyldes blankettypen automatisk som "Arkiv." Hvis bilaget allerede har en blankettype, vil denne ikke blive overskrevet.

Den sidste ændring findes under udgifter. Under "Betaling" har du nu mulighed for frit at vælge den dato, du ønsker som betalingsdato for et bilag. Dette betyder, at du praktisk talt kan vælge en historisk dato for et bilag, der er blevet betalt på anden vis. Husk at vælge en dato i fremtiden, hvis du skal sætte bilag til betaling via InterCount. Hvis en faktura ikke har en gyldig betalingsmåde eller beløbet er lig med 0, vil fakturaen nu blive vist under "Manuel betaling e-faktura" under "Betaling."

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din regnskabsassistent i Djursland Landboforening.

Seneste nyheder
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere
Nu skal vi lave yoghurt Læs mere
SEGES Innovation inviterer til fødevarekonference Læs mere
Ny tilskudsordning giver tilskud til at udtage lan… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev