Skal dit sprøjtecertifikat opdateres?

Udgivet d. 29-01-2024 | Sabrina Brohus

Hvert 4. år skal du som landmand på opdateringskursus, hvis du skal bruge en sprøjte. Den 6. februar arrangerer Djursland Landboforening i samarbejde med Dalum Landbrugsskole opfølgningskursus til sprøjtecertifikat/bevis på landbocenteret.

 

Har du husket at opdatere dit sprøjtebevis? Djursland Landboforening og Dalum Landbrugsskole arrangerer opfølgningskursus til sprøjtecertifikat og -bevis den 6. februar fra kl. 8.30-16.00 på landbocenteret i Følle, Føllevej 5, 8410 Rønde. Lige nu er der begrænsede ledige pladser tilbage.

For at landmænd kan sprøjte deres marker på lovlig vis, skal de deltage i et opfølgningskursus hvert 4. år. Hvis du ikke har været på kursus inden for 4 år, bliver dit bevis eller certifikat ugyldigt, men du mister det ikke - så snart du har været på opfølgningskursus, er det igen gyldigt.

På kurset bliver der undervist i sprøjteteknik, lovgivning, behandlingsstrategi og bekæmpelsesmidler.

Kurset foregår i AMU-regi, hvilket betyder, at tilmelding skal ske digitalt med MitID via portalen www.voksenuddannelse.dk. Du kan også følge vejledningen fra landboforeningens hjemmeside HER

Seneste nyheder
Bedriftsbesøg: LandboUngdom sørger for den grilled… Læs mere
Status på Grøn trepart – medlemsmøde med Søren Søn… Læs mere
Landboforeningen står klar på årets Landbrugsmesse… Læs mere
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev