Fyraftensmøde om energiproduktion på egen bedrift

Udgivet d. 23-10-2023 | Sabrina Brohus

Økonomiudvalget i Djursland Landboforening inviterer tirsdag den 21. november kl. 17.00 til fyraftensmøde, hvor der sættes fokus på egen energiproduktion.

 

Økonomiudvalget i Djursland Landboforening vil gerne sætte fokus på egen energiproduktion. Derfor inviterer udvalget til fyraftensmøde med aftensmad tirsdag den 21. november 2023 kl. 17.00-21.00 i landboforeningens lokaler i Følle.

Peter Juul Sørensen og Mogens Hjort Jensen kommer og fortæller om baggrundene for deres valg af og etablering af egne energianlæg på deres bedrifter, hvorefter Gunnar Schmidt fra Byggeri & Teknik I/S gennemgår et konkret regneeksempel og rentabilitetsberegning på etablering af et solcelle-/energianlæg, der kan supplere eget energiforbrug.

Afslutningsvis vil Louise Birch Kaspersen, økonomikonsulent i Djursland Landboforening, fortælle om de moms og skattemæssige forhold ved etablering af et energianlæg.

Af hensyn til bespisning bedes tilmelding til mødet foretaget senest torsdag den 16. november – enten på tlf. 8791 2000 eller HER

 

Seneste nyheder
Flere væsentlige ændringer i Minivådområdeordninge… Læs mere
Stemningsbilleder fra Balle Læs mere
Bedriftsbesøg: LandboUngdom sørger for den grilled… Læs mere
Status på Grøn trepart – medlemsmøde med Søren Søn… Læs mere
Landboforeningen står klar på årets Landbrugsmesse… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev