Foreningens blomsterkursus blev udsolgt på bare 14 dage

Udgivet d. 29-08-2023 | Sabrina Brohus

På bare 14 dage blev samtlige pladser til årets blomsterbindingskursus hos Djursland Landboforening besat. I søndags var 35 deltagere derfor mødt op hos formand Hans Gæmelke, hvor de skulle have kursus i blomsterbinding og lære, hvordan de bandt deres egen buket eller lavede en dekoration af årets blomsterstriber eller de mange smukke indkøbte blomster.

Det er andet år i træk, at Djursland Landboforening arrangerer blomsterbindingskursus, og det var endnu engang Tine P. Axelsen, Tine’s Blomsterdesign i Koed, som stod for undervisningen.

” Vi er ret overvældede over den store interesse for dette arrangement. Der var rigtig mange gengangere, og det var helt tydeligt, at de fleste havde taget veninden med til en rigtig hyggedag. Nogen havde selv blomster med, og andre gik ned for at plukke i Hans’ blomsterstriber. Det regnede, men Hans havde gjort klar i laden, så det var absolut intet problem. Vi fik så mange positive tilkendegivelser, så jeg regner da stærkt med, at vi gentager kurset igen næste år”, lyder det fra Tina Drejer Maaberg, projektkoordinator i Djursland Landboforening.

Seneste nyheder
Bedriftsbesøg: LandboUngdom sørger for den grilled… Læs mere
Status på Grøn trepart – medlemsmøde med Søren Søn… Læs mere
Landboforeningen står klar på årets Landbrugsmesse… Læs mere
Landboforeningen ansætter 3 nye medarbejdere Læs mere
Årets første bedriftsbesøg Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev