Få et overblik over de seneste nyheder i InterCount her

Udgivet d. 05-04-2024 | Sabrina Brohus

Her er et overblik over de seneste opdateringer og funktioner, der netop er blevet tilført InterCount.

InterCount har tilføjet en ny kolonne, kaldet "Blankettype" under "Regnskabsbilag" i Arkivet. Denne kolonne viser nu, hvilken blankettype et bilag har fået. Bemærk venligst, at E-fakturaer og fakturaer lavet i InterCount ikke har en blankettype.

Profilopsætning Indtægter: Logoadministration

Nu kan man nemt indlæse eller slette et logo direkte i InterCount. Gå til "Profilopsætning", vælg "Indtægter" og find sektionen "Virksomhedsoplysninger". Herfra kan du trykke på knappen "Skift logo" for at administrere dit logo.

Ny udskriftsskabelon til afregning/selvfakturering

Der er blevet tilføjet en ny udskriftsskabelon med navnet "Afregning/selvfakturering". Denne skabelon er ideel, når du laver fakturaer på vegne af din leverandør, f.eks. til fakturering af forpagtning. Du kan vælge denne skabelon under "Opret faktura", sammen med vores eksisterende udskriftsskabeloner.

EU-salg: "Reverse charge" på fakturaer

Hvis man laver en faktura med salg til EU, skal du nu selv skrive "Reverse charge" på fakturaen. Du kan enten inkludere dette under feltet "Beskrivelse" eller bruge en varelinje til dette formål.

Udgifter: Mulighed for at fravælge godkendelse af BS-oversigter og Kontoudtog

Hvis du ønsker at spare tid på godkendelse af "BS-oversigter" og "Kontoudtog", har du nu mulighed for at fravælge disse blankettyper under "Udgifter". Bilag af disse typer vil i stedet blive sendt direkte til Arkiv under Regnskabsbilag.

Control Basis: Ny funktion "Link til bilag"

Der er blevet tilføjet en ny knap kaldet "Link til bilag" under "Kræver handling" i funktionen "Posteringer uden bilag" i Control Basis. Når du trykker på denne knap, vil InterCount automatisk dobbelttjekke, om der er bilag i dit Arkiv, der endnu ikke er linket sammen med en transaktion fra din kassekredit, og derefter automatisk linke dem sammen.

Seneste nyheder
Besøg fra Europa-Parlamentet Læs mere
Urimeligt at skulle tilpasse sig med så kort varse… Læs mere
Landboforeningen inviterer til bedriftsbesøg hos S… Læs mere
Ny måde at indberette moms på direkte fra dit regn… Læs mere
Bedriftsbesøg: Vi tager til Balle Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev