Planteavl

Grovfoderbørs

På grund af tørke tegner høsten 2018 rigtig dårlig mange steder, hvilket også medfører meget små halmmængder og ringe grovfoderudbytter.

På denne side vil vi oprette en liste over landmænd, som enten ønsker at modtage eller at afsætte grovfoder . Vi står ikke for formidlingen af kontakten mellem landmændene, men vi laver en overskuelig liste, så I selv kan tage kontakten.

For at blive optaget på listen, kan du udfylde formularen nederst på siden.

Udfyld formularen nederst på siden:

Modtagerliste:

Navn Adresse Mængde Afgrødetype Kontakt

Afsætningsliste:

Navn Adresse Mængde Afgrødetype Kontakt
 Leif Pape Strædet 10, Mesballe, 8550 Ryomgård  ca. 8 ha + 2,5 ha Blandet græs fra engarealer, der ikke har fået gødning i ca. 20 år  Tlf. 2023 6458
leif84@live.dk