Land, miljø & erhverv

Erhvervscoaching

Har du noget i din hverdag, som du spekulerer på? Små eller store udfordringer, du gerne vil have vendt og drejet med en person, som ikke er personligt involveret? Måske har du overvejet at prøve at blive coachet?

Landboforeningen har en professionel coach i egne rækker. Det giver både medlemmer og ansatte en stor fordel at kunne trække på en certificeret samtalepartner. Coaching for landmænd og deres familier åbner op for at skabe ønskede forandringer.

Silke Lorenzen er certificeret EMCC coach og tilbyder samtaler – både til enkeltpersoner og til teams.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere, inden du beslutter dig for en coach-samtale.

Silke Lorenzen

Konsulent