Svinemøde med stegt flæsk og persillesovs

Udgivet d. 12-10-2020 | Irene Kjær Madsen

Svineproduktionsudvalget i Djursland Landboforening og LVK-dyrlægerne inviterer til fyraftensmøde med aftensmad onsdag den 28. oktober kl. 17.00 i landboforeningens lokaler, Føllevej 5, 8410 Rønde.

 

Fyraftensmødet inddeles i to blokke, hvor der i første blok er indlæg om udfasning af zink og lidt om anvendelse af mineraler, mens anden blok vil omhandle nye vacciner og aktuelt nyt.

Efter velkomst ved formand Thomas Olesen vil chefforsker Hanne Maribo, Seges fortælle om udfasning af zink til fravænnede grise og lidt om anvendelse af mineraler til grise.

Udvalget er vært, når der undervejs serveres stegt flæsk med persillesovs fra landboforeningens kantine.

Efter pausen er der indlæg ved svinedyrlæge Ida Friis Overgaard, LVK om introduktion til nye vacciner og aktuelle oplevelser fra staldvandringer.

Af hensyn til bespisning og kaffe er der tilmelding til mødet senest den 28. oktober – enten på tlf. 8791 2000 eller elektronisk HER.

For at overholde corona-restriktionerne må der højst være 40 personer i lokalerne. Hvis der kommer flere tilmeldinger end de 40, vil det blive muligt at streame mødet hjemmefra.

 

Med venlig hilsen

 

Thomas Olesen
Formand for svineproduktionsudvalget i Djursland Landboforening                                                                                      Tlf. 2128 0238
E-mail: thomasolesen@primanet.dk

Seneste nyheder
Landboforeningens fyraftensmøder og planteavlsmøde… Læs mere
Nye tiltag skal begrænse smitte blandt vandrende a… Læs mere
Årets afprøvningsværter holder til på Djursland Læs mere
Virtuelt medlemsmøde omkring udviklingen af Afrika… Læs mere
Nyt værktøj til at få overblik over efterafgrødern… Læs mere

Samarbejdspartnere

Cookie- og privatlivspolitik på landboforening.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på landboforening.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på landboforening.dk accepterer du vores brug af cookies.

Jeg accepterer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev