Piiiist, har I husket at dele det glade budskab?

Udgivet d. 08-09-2021 | Sabrina Brohus

I år er det heldigvis igen muligt at komme til Åbent Landbrug. På Djursland har vi hele tre værter, som inviterer indenfor – der skal bare bookes en plads. Har I husket at sprede det glade budskab?

Åbent Landbrug 2021 er lige om hjørnet. Den 19. september har vi her på Djursland hele tre værtsgårde. Hvis I ikke allerede har gjort det, så del gerne det glade budskab – det bliver som altid en festlig dag. Åbent Landbrug er et gratis arrangement, det eneste man skal gøre er at booke en plads på forhånd HER

I år kan man vælge mellem to typer events: rundvisning i mindre grupper, eller åbent hus, hvor du selv kan gå rundt på gården og opleve forskellige aktiviteter.

På Djursland er der rundvisning på Varbjerggaard i Balle, hvor Peter viser sin produktion af søer, smågrise og slagtesvin frem.

Samme dag er der Åbent Hus to steder. I Lindå nær Hornslet har Ib Damgaard Andersen meldt sig som vært. På HedenJersey kan man se en konventionel mælkeproduktion, klappe en kalv, kigge på de store maskiner og møde gårdens mange andre dyr.

Hos Mogens og Annette Hjort Jensen på Bakkegården nær Grenaa, kommer man også til at se en konventionel mælkeproduktion. De store maskiner er i dagens anledning kørt frem, og man kan gå på jagt i majslabyrinten. Små og store nørder er velkomne til at besøge nørdvognen, hvor man kan lære lidt mere om koen, mælken og det koen spiser, og de modige kan stikke hænderne i følekasserne. På dagen vil der være en konkurrence, hvor det er muligt at vinde en flot præmie, som venligst er sponsoreret af Midtdjurs Traktorlager A/S i Nimtofte.

Seneste nyheder
Landmand bruger Facebook til at bejle til kommende… Læs mere
Pastinakkerne bød følleborgerne på grønt fra fælle… Læs mere
Webinar: Sådan indarbejder du nye rutiner hos meda… Læs mere
Trafiklyset er åbent: Se, om dine marker er grønne… Læs mere
Høsten er i hus. Det skal fejres på Torvet i Grena… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev