Pas på: Tyve på togt på Djursland

Udgivet d. 30-04-2021 | Sabrina Brohus

De sidste 14 dage har en række landmænd på Norddjurs oplevet at få ubudne gæster, som er sluppet afsted med store mængder el-værktøj og kemi. ”Vi er ikke de eneste, som har haft indbrud, og mønsteret er det samme”, lyder det fra driftsleder på Estruplund, Andreas Blach.

 

Noget kunne tyde på at der lige nu er tyve på togt på Norddjurs. De går efter landbrugsejendomme, hvor driftsbygninger og udhuse bliver tømt. En række landmænd, heriblandt Andreas Blach, som er driftsleder på Estruplund, har fået stjålet store mængder el-værktøj og kemi.

”Jeg kender til flere, som indenfor de sidste 14 dage har haft indbrud og mønsteret er fuldstændig det samme. Man oplever døre og porte, som ikke normalt er åbne, og efter noget tid finder man ud af, at der mangler noget”, lyder det fra Andreas Blach.

På Estruplund er al haveudstyret forsvundet. En dør til værkstedet er sparket op og alt el-værktøj er væk, batterier og ladere til bil, værktøj og traktor er også forsvundet, og Andreas Blach estimerer, at der er stjålet for godt 50.000 kr.

”Jeg har også talt med nogen, som har fået stjålet en del kemi. Noget tyder på at de ikke er færdige endnu. Hvis det er professionelle folk, så ved de også godt, hvornår der er fyldt op igen. Derfor er det vigtigt fremadrettet at være opmærksom og sprede budskabet”, lyder det fra Andreas Blach.

Seneste nyheder
Vandreturen er godkendt: ”Ta’ med os på tur” Læs mere
Nu kan der klages over ejendomsvurderingerne fra 2… Læs mere
Kom og se Familien Frandsens minivådområde Læs mere
Arbejdsmiljø: Hvordan skaber vi en god arbejdsplad… Læs mere
Vær opmærksom, hvis du modtager brev fra Register … Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev