Nye kræfter til Djurslandgården

Udgivet d. 24-03-2023 | Sabrina Brohus

Simon Wulff og Louise og Tobias Flarup har takket ja til at deltage i Djurslandgården. De erstatter Bodil og Harry Katholm samt Rasmus Brøgger, som har været med siden begyndelsen af projektet, men nu har valgt at træde ud.

Djurslandgården har fået to nye gårde i årets folder. Simon Wulff træder til i stedet for Rasmus Brøgger. Simon bor på Thorsølund, som ligger mellem Dolmer og Thorsø, og driver et moderne familielandbrug, med fokus på de nyeste teknologier. På gården bor Simon og Malene sammen med deres lille søn, Severin på 2 år, og deres lille gårdhund Normann. Simon driver gården sammen med sin far, som er den nuværende ejer samt to ansatte, som hjælper til i stalden og i marken.  Der produceres 20.000 slagtegrise årligt, og der drives 550 hektar jord, med egen produktion af foder til grisene.

Louise og Thobias Flarup tager over efter Bodil og Harry Katholm.  De bor på Tangelund ved Ebeltoft med deres to børn, 1 hund og 200 kalve. De driver 200 ha og en maskinstation som et familieprojekt, hvor de sammen med deres elev hjælpes ad med opgaverne i både stald og mark.

”Jeg har sagt det før, men Rasmus, Bodil og Harry har gjort et fantastisk arbejde for Djurslandgården. Det skal de have ros for. Så er det supergodt, at vi nu har fået nogle nye kræfter til projektet, som er så ualmindelig vigtigt. Djurslandgården giver et fuldstændig unikt billede af dansk landbrug tæt på, og vi kan bare sige, at vores besøgstal stiger hvert år, så det er ikke kun os, der er begejstret for Djurslandgården”, fortæller Tina Maaberg, som er projektkoordinator i Djursland Landboforening.

Ny folder på vej

Djurslandgårdens nye folder er netop sat i produktion, og snart bliver den sendt ud til udvalgte steder på Djursland. Folderen kan også hentes som pdf på landboforeningens hjemmeside. Her er en trykt kalender, hvor man kan finde den gård og dato, som passer bedst.

Når man besøger en Djurslandgård, vil familien vise rundt og fortælle om deres dagligdag. Her kommer man helt tæt på landmanden, og der er rig mulighed for at få stillet alle sine spørgsmål. Alle rundvisningerne foregår på dansk.

Et gårdbesøg koster 50 kr. pr. person, men børn under 12 år er gratis. I skal senest ringe til gården kl. 21.00 dagen i forvejen og huske at tage småpenge med til entré – der er også mulighed for mobilepay.

Seneste nyheder
Stemningsbilleder fra bedriftsbesøget hos Enslev A… Læs mere
Mød fødevareministeren til en snak om CO2 og vandp… Læs mere
Stemningsbilleder fra Bøgebakkegård Læs mere
Bedriftsbesøg på Det Grønne Museum Læs mere
Hilsen fra formanden Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev