Lærerstuderende på uddannelsesbesøg hos mælkeproducent

Udgivet d. 23-11-2021 | Sabrina Brohus

14 lærerstuderende og to undervisere fra Via University College i Aarhus, var som et led i deres uddannelse på gårdbesøg hos Ib Damgaard Andersen i Hornslet, hvor de fik et indblik i hverdagen på et konventionelt landbrug.

Det var en nysgerrig gruppe på 14 lærerstuderende og to undervisere fra Via University College, Campus C, i Aarhus, der var på besøg hos mælkeproducent Ib Damgaard Andersen i Hornslet. De lærerstuderende skulle som et led i deres uddannelse høre mere om, hvad det vil sige at drive et konventionelt landbrug og se, hvordan en almindelig hverdag forløber sig som mælkeproducent.

Gruppen af studerende er det andet hold på den nye linje Naturfag plus, som er en tværfaglig retning for udskolingseleverne, hvor landbruget kommer ind i undervisningen sammen med bæredygtigheds- og klimadebatten. De studerende har en undersøgende tilgang til matematik og de andre naturfaglige undervisningsfag og tager på ekskursioner for at nedbryde fordomme og blive klogere på landbrugserhvervet, set med landmandens øjne.

Seneste nyheder
Webinar: Bliv klogere på klimakreditter Læs mere
Det Grønne Museum får bevilliget 11 millioner Læs mere
Alletiders jul for hele familien i december Læs mere
Lærerstuderende på uddannelsesbesøg hos mælkeprodu… Læs mere
Nyt klimaværktøj og klimauddannelse til alle landm… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev