Gratis kursus: Kom godt i gang med Control Basis

Udgivet d. 14-03-2023 | Sabrina Brohus

Ta’ med til gratis kursus om Control Basis i InterCount på landbocenteret i Følle og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

 

Den 18. april har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis på landbocenteret i Følle, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

Kurset finder sted den 18. april kl. 10.00-12.00 eller 13.00-15.00 hos Djursland Landboforening, Føllevej 5, 8410 Rønde. Kurset er for dig, der har modul 3 og bruger Control Basis.

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

Der er tilmeldingsfrist senest den 11. april. Tilmeld dig på landboforeningens hjemmeside eller på landboforeningens e-mail.

 

 

Seneste nyheder
Stemningsbilleder fra bedriftsbesøget hos Enslev A… Læs mere
Mød fødevareministeren til en snak om CO2 og vandp… Læs mere
Stemningsbilleder fra Bøgebakkegård Læs mere
Bedriftsbesøg på Det Grønne Museum Læs mere
Hilsen fra formanden Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev