Det Grønne Museum fejrer genåbningen med sæsonkort

Udgivet d. 26-04-2021 | Af Sabrina Brohus

 

Frem til den 24. maj får du et sæsonkort til 2021 med, når du køber en entrebillet til Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum.

Onsdag den 21. april slog Det Grønne Museum dørene op for første gang i år. Det fejrer de ved sammen med Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum at lave et genåbningstilbud, hvor gæster frem til 24. maj får et sæsonkort til 2021 med entrebilletten - det gælder til begge museer.

Lige nu kan man på Det Grønne Museum blandt andet se foråret pible frem over hele museet. I den historiske køkkenhave er de mange rabarbersorter blandt de første til at melde deres ankomst, og i laderne har alle de historiske dyreracer sat nye generationer i verden. De kommer på græs i løbet af uge 17.

Forholdsregler ved museumsbesøg

Det allervigtigste, du skal sørge for, inden museumsbesøget, er et coronapas. Når du har en negativ test, kan du på sundhed.dk downloade et coronapas, som du skal vise i billetlugen. Det er et krav fra myndighederne, at museet skal tjekke besøgendes coronapas.

Inde på museet skal du bære mundbind, spritte af og holde afstand. Museet gør rent og spritter af løbende, og de har sat skilte og pile op, som skal sikre den bedst mulige bevægelse gennem museet

Seneste nyheder
Videbegærlige børn på skoleudflugt ud til mælkepro… Læs mere
Ny platform skal føre bælgproducenter og aftager s… Læs mere
Stemningsbilleder fra et bedriftsbesøg Læs mere
Ny arbejdsgruppe vil arbejde for et biogasanlæg på… Læs mere
11 bedrifter på Djursland er med i nyt forskningsp… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev