Summax

Summax er en rationalisering indenfor bogføring.
Formålet er at kunne håndtere de enkelte bilag elektronisk – og med et enkelt klik sørge for både bogføring og betaling. Dette er med til at skabe overblik og optimering af hele arbejdsgangen.

Bilagene vil efterfølgende være at finde i et E-arkiv, hvor de vil kunne fremsøges elektronisk.

FAKTA:

• DLBR Summax er et økonomiprogram til din bedrift udviklet af Seges i samarbejde med DLBR
  • Med Summax e-faktura vil du ikke fysisk komme i kontakt med en række af dine bilag
  • Automatisk overførsel af kontoudtog fra banken til Ø90
  • Du har mulighed for at betale direkte fra e-faktura
  • Du kan med Summax få: Bankconnect, E-faktura og E-arkiv. Vælg én løsning – eller kombinér alle tre
  • Du får Summax E-arkiv, hvor det er muligt at have alle regnskabsdata, foderplaner, sprøjtejournaler osv. liggende et centralt sted tilgængeligt via landmand.dk eller efaktura.dlbr.dk. Arkivet er åbent 24/7, så du uafhængigt af andre kan finde frem til dine dokumenter.
  • Bilagene gemmes i minimum fem år i virksomhedens E-arkiv.

Se Produktblad HER

Kontakt os for nærmere information.

Kontakt os Jette Hansen

Jette Hansen