Forening og politik

Djurslandgården

Besøg en gård i skolernes sommerferie!
Landbruget udgør en stor del af landskabet på Djursland. Kommer du på besøg i området, vil du overalt i landskabet se vores dyrkede marker og de store landbrugsmaskiner.

Hvad er "Djurslandgården"?
Djurslandgården er en fælles betegnelse for landbrug, som inviterer alle interesserede på gårdbesøg. Familierne på gårdene vil vise rundt og fortælle om deres dagligdag. På gårdene har du mulighed for at høre om produktionen af fødevarer, dvs. mælk, kød og korn på Djursland - og en god mulighed for at komme tæt på dyrene.

Se folder med mange flere oplysninger HER.

I år er følgende gårde med:

Mælkeproduktionsgårde:
Ellely ved Glesborg