Forening og politik

Djurslandgården

Besøg en gård i skolernes sommerferie!
Landbruget udgør en stor del af landskabet på Djursland. Kommer du på besøg i området, vil du overalt i landskabet se vores dyrkede marker og de store landbrugsmaskiner.

Hvad er "Djurslandgården"?
Djurslandgården er en fælles betegnelse for landbrug, som inviterer alle interesserede på gårdbesøg. Familierne på gårdene vil vise rundt og fortælle om deres dagligdag. På gårdene har du mulighed for at høre om produktionen af fødevarer, dvs. mælk, kød og korn på Djursland - og en god mulighed for at komme tæt på dyrene.

I 2017 var følgende gårde med:

Mælkeproduktionsgårde:
Ellely ved Glesborg
Mosegården ved Ryomgård

Svineproduktionsgårde:
Pilegård ved Grenaa
Mejltangegaard ved Tirstrup

Har du et landbrug, som du vil vise frem i skolernes sommerferie i 2018, så kan du kontakte projektkonsulenten Silke Lorenzen på sl@landboforening.dk

Vi markedsfører gårdene med en folder. Her kan gæsterne finde datoer og tilmelde sig direkte ved gården de vil besøge.
Du kan selv bestemme hvor mange dage du vil få besøg, og hvor mange gæster du vil modtage ad gangen.
De deltagende landmænd kan fortælle om mange positive oplevelser!

Silke Lorenzen

Konsulent